Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις παράλληλες εκδηλώσεις

  • Time to read less than 1 minute

Αγαπητές και αγαπητοί σύνεδροι (και συνοδοί),

Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις προϋποθέτει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους σας. 

Όσοι / ες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επίσκεψη η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. και Σ. Τσαλαπάτα (ΠΑ 30/9/22, 11:30 – 13:30) παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στη Γραμματεία του Συνεδρίου (conferenceprd6@uth.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (https://conferenceprd6.prd.uth.gr/blog/moyseio-plinthokeramopoiias-n-s-tsalapata-kai-anaplasi-periohis) ή / και να αποστείλετε μήνυμα στον Δρ. Νικολό Βογιαζίδη (nbog@uth.gr).
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40).


Όσοι / ες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επίσκεψη η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της πόλης του Βόλου (ΣΑ 1/10/22, 11:30 – 13:30) παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στη Γραμματεία του Συνεδρίου (conferenceprd6@uth.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (https://conferenceprd6.prd.uth.gr/blog/moyseio-tis-polis-toy-boloy-kai-synoikia-palaion) ή / και να αποστείλετε μήνυμα στον Δρ. Νικολό Βογιαζίδη (nbog@uth.gr).
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40).


Όσοι / ες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επίσκεψη η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Τσαγκαράδα Πηλίου (ΠΑ 30/9/22, 15:00 – 23:00) παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στη Γραμματεία του Συνεδρίου (conferenceprd6@uth.gr).
Η μετακίνηση από και προς την Τσαγκαράδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί με λεωφορείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (αναχώρηση από το κτήριο του ΤΜΧΠΠΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (https://conferenceprd6.prd.uth.gr/blog/tsagkarada-kai-xanaskepsoy-ti-nyhta) ή / και να αποστείλετε μήνυμα στον Δρ. Νικολό Βογιαζίδη (nbog@uth.gr).
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 10).